C

Conscious Crew

Op stap naar een menswaardig bestaan voor iedereen

Raised

15
1% reached of total of €1.000

Still to go:

💪 Voor het achtste jaar op rij neemt Conscious Crew deel aan de Refugee Walk. Uiteraard liefst met zo veel mogelijk sympathisanten ... én zo veel mogelijk sponsorgeld!
🅰️🙌 Ook dit jaar gaat het centrale evenement van de Refugee Walk door in ’t stad. Op zondag 8 oktober kan je vanuit de Zomerfabriek vertrekken voor een mooie wandeling van 10, 20 of 40 kilometer. Vluchtelingenwerk Vlaanderen zorgt niet alleen voor de routes maar ook voor een leuke omkadering met hapjes, drankjes en entertainment. Doel van deze tocht? Je solidariteit tonen en geld inzamelen voor mensen op de vlucht.
 
🥾🥾 Ik wandel graag mee 🥾🥾
Hoera, wees welkom in één van onze teams! Bij ons kan je kiezen of je inschrijft voor 20km of voor 40km. Opgelet: deze teams vertrekken op een ander moment, dus je wandelt enkel samen met personen die dezelfde afstand kiezen.
Team 20km & team 40km: Inschrijven doe je via https://www.refugeewalk.be/teams/conscious-crew-40-km
Je betaalt €10 om deel te nemen en krijgt daarvoor hapjes, drankjes en een verzekering in ruil. Je kan bij de inschrijving ook kiezen om een lunchpakket te ontvangen, dat kost je €10 extra.
Van elke deelnemer wordt verwacht minstens €100 sponsorgeld in te zamelen. Bij je inschrijving wordt automatisch een persoonlijke sponsorpagina aangemaakt, die je dan kan delen met je vrienden, familie, collega’s, …
We kijken er naar uit!
 
🤑🤑 Ik wil jullie team graag sponsoren 🤑🤑
Olé, een dikke merci! Klik maar snel door naar onze sponsorpagina: https://www.refugeewalk.be/teams/conscious-crew-40-km/donate
Elk bedrag, groot of klein, is welkom. Handig om te weten is dat je een fiscaal attest ontvangt voor giften vanaf 40 euro. Hiermee krijg je een belastingvermindering van 45%, wat betekent dat een gift van €40 je uiteindelijk maar €22 kost. Het is dus niet alleen voor Vluchtelingenwerk Vlaanderen maar ook voor jouw eigen portemonnee beter om €40 te storten dan €25 😉 Alvast duizendmaal dank!
 
💕💕 Samen zijn we solidair met mensen op de vlucht 💕💕
Nog vragen? Ga voor de algemene info naar www.refugeewalk.be of contacteer ons voor specifieke vragen over je deelname bij ons team via info@consciouscrew.be

Available activities:

  • 20 km
  • 40 km