Wandel mee met Pasar de Refugee Walk!

19 August 2022 15:00

De werking van Pasar en beweging.net draait net als bij de Refugee Walk om solidariteit en ontmoeting. Mensen op de vlucht worden niet allemaal gelijk behandeld maar alle vluchtelingen hebben nood aan een veilige thuis. Pasar en beweging.net onderschrijven deze boodschap en nemen daarom deel aan de Refugee Walk. Sterker nog, ze streven ernaar om met een team van maar liefst 200 deelnemers mee te wandelen. Zo helpen ze mee aan een betere toekomst, stap per stap.

 

Wandel mee met Pasar de Refugee Walk!

Bij Pasar wordt de focus gelegd op het bewust beleven van je vrije tijd in groep, en in de natuur. Er worden door de Pasar-afdelingen dan ook massa’s wandelingen georganiseerd, het hele jaar door. En dat voor iedereen. Pasar wil immers ook mensen die drempels ervaren om deel te nemen aan het bestaande vrijetijdsaanbod de weg wijzen naar de werking van lokale Pasar-afdelingen.

De werking van vrijetijdsorganisatie Pasar draait dus net als bij de Refugee Walk om solidariteit en ontmoeting. Mensen op de vlucht worden niet allemaal gelijk behandeld maar alle vluchtelingen hebben nood aan een veilige thuis. Pasar onderschrijft deze boodschap en neemt daarom deel aan de Refugee Walk. Tijdens deze tocht tonen Pasar-wandelaars zich solidair met de ervaring van vluchtelingen. Zo helpen we mee aan een betere toekomst, stap per stap.

Pasar en Beweging.net wandelen mee op 25 september. Sluit aan bij hun team en zet je mee in voor mensen op de vlucht:

  • Je stapt mee vanaf de centrale bijeenkomst in Antwerpen.
  • Je wandelt in Pasar team een parcours van 10, 20 of 40 kilometer.
  • Je zamelt 100 euro in. Dat geld gaat naar de ondersteuning van mensen op de vlucht voor oorlog, geweld en vervolging.
  • Alle deelnemers betalen 10 euro inschrijfgeld. In ruil krijg je hapjes, drankjes en een fijne wandelroute. Aan de Pasar onthaalstand verwelkomen we je met een starterspakket incl. leuk gadget.
  • Asielzoekers en vluchtelingen nemen gratis deel.

Meer info